دسته‌بندی محصولات

سازنده:

نوع پوست

ترتیب بر اساس:

موی خشک

  در اطراف فولیکول های مو غددی وجود دارد که به نام غدد سباسه معروف هستند. کار این غدد تولید یک نوع چربی است به نام سبوم ، سبوم تولید شده توسط این غدد به مجرای فولیکول مو ریخته می شود. این امر باعث نرمی و لطافت ساقه ی مو می شود. در واقع به عنوان یک نرم کننده طبیعی عمل می کند. حال اگر به دلایل مختلف میزان تولید این سبوم کاهش یابد باعث کاهش تولید چربی می شود. در نتیجه ساقه ی مو و پوست نیز خشک می شود. در نوع مو خشک ، سبوم کافی تولید نمی‌شود و نمی‌تواند مو را تغذیه کند. موهای خشک به سایش بسیار حساس هستند و قابلیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهند و می‌توانند به راحتی خرد و شکننده شوند. در مو های خشک، مو نمی‌تواند مقدار آب مورد نیاز را در خود نگه دارد و بنابراین ضعیف است.

  در مواردی فقط ساقه ی مو به دلیل تماس با مواد شیمیایی نامناسب دچار خشکی می شود. این پدیده در بیشتر خانم ها که بصورت مداوم از انواع رنگ ها و مواد دکلره استفاده می کنند دیده می شود. بخصوص اگر بعد از رنگ و دکلره از مواد مراقبتی مثل انواع بالم ها، سرم ها و ماسک ها و شامپو های مخصوص مو های رنگ شده استفاده نگردد. اگر موهای شما خشک، شکننده و غیر قابل کنترل است و یا اینکه احساس می کنید مانند کاه، پوشالی شده است این ها همه نشانه ی تغییرات در لایه ی هیدرولیپیدی محافظ مو است که می تواند ناشی از کمبود ویتامین، مشکلات هورمونی، استفاده از مواد شیمایی ناسازگار و عواملی از این قبیل باشد.

موی خشک

ظاهر این نوع مو خشک و کدر است.
بافت این مو هنگام لمس کردن زبر و شکننده است.
موهای خشک معمولا در هم می پیچند و یا حالت وز شده دارند.
خشکی پوست کف سر باعث می شود سلول های سطحی پوست به صورت پوسته پوسته و صفحه ای شکل شوند.
موی خشک به سختی با برس یا شانه، شانه می شود. همچنین به دلیل خشکی بیش از حد منجر به کشیدگی و ریزش مو می گردد.
افرادی که دارای مو های خشک هستند معمولا مو های شان هر 3 الی 4 روز یک بار و یا حتی مدت طولانی تر نیاز به شست و شو پیدا می کند.
شایع ترین عارضه در این نوع مو ها ایجاد موخوره است. که درمان قطعی آن فقط کوتاه کردن مو ها تا بالای قسمت موخوره شده و سپس مراقبت از مو می باشد.
درنتیجه با کوچک ترین تحریک مثل برس کشیدن یا حتی دست کشیدن از سطح پوست جدا می شوند. این پوسته ها که سفید رنگ هستند بین موها دیده می شوند که اصطلاحا شوره خشک نام دارند.

از محصولات آرایشی مرطوب کننده استفاده کنید.
از شستن مداوم و روزانه مو ها با شامپو اجتناب کنید.
در حین خشک کردن مو ها ، موهای خود را مالش ندهید.
از بالش ساتن استفاده کنید تا تمام رطوبت مو را را جذب نکند.
از شامپو و نرم کننده‌هایی که برای نوع موی شما مناسب است استفاده کنید.
از موها در برابر گرما و قرار گرفتن در معرض آفتاب و از تماس طولانی با هوای خشک یا باد اجتناب کنید. 
با پوشیدن کلاه شنا در هنگام شنا کردن در استخر یا آب دریا از موهای خود در برابر کلر و آب شور محافظت کنید.
اگر شما بیماری زمینه‌ ای دارید که موجب خشکی مو می‌شود، دکتر پوست و مو می‌تواند داروها یا سایر روش‌های درمانی را برای از بین بردن خشکی مو به شما توصیه کند.

در صورتی که موها خیلی خشک نباشند ، باید از شامپو های ملایم استفاده کرد . اما در موارد خشکی شدید ، استفاده از ترمیم کننده‌های مو بعد از هر بار شست و شو ، ضروری است .
در هنگام خرید شامپو برای مو های خشک ، دقت کنید که پاک کننده و شوینده‌های مناسبی در آن به کار رفته باشد؛ شوینده‌ هایی مثل سدیم لوریل سولفات یا سدیم لورت سولفات ، شوینده‌های قوی هستند که قدرت شویندگی بالایی داشته و کف زیادی تولید می‌کنند؛ اما باعث خشکی و تحریک پوست سر و نهایتاً ، بروز التهاب و خارش ، شوره سر و ریزش مو می‌شوند. برخی از شامپوها ، حاوی مقادیر زیادی الکل و سیلیکون هستند که در طولانی مدت ، باعث خشکی بیشتر موها می‌شوند .
برای موهای خشک ، استفاده از شامپوهای حاوی عصاره‌های گیاهی مثل آووکادو که دارای ویتامین‌های E ، A و D است ، می‌تواند روی ساقه مو یک لایه چربی باقی بگذارد ، بدون این که ظاهر چربی روی مو ایجاد کند .